FASTIGHETSSKÖTARE


Uppdatera informationen var och när som helst

Till dem som regelbundet uppdaterar informationen på Kodinportti-tavlorna hör ofta fastighetsskötaren, fastighetsförvaltaren och bostadsföreningens styrelsemedlemmar, samt andra informationsansvariga.

Uppdateringen sköts via hemportalen Kodinportaali – alltså krävs inget besök vid själva tavlan. Det spar mycket tid och besvär! I större städer kan förflyttningar till och från fastigheten annars ta en stor del av dagens effektiva arbetstid i anspråk och leda till höga bränslekostnader.

Hemportalen fungerar på alla datorer och mobiler med internetförbindelse. Användarrättigheterna till olika funktioner går att anpassa på användarnivå.

Eftersom informationsuppdateringarna går att tidsinställa, är det enkelt att erbjuda de boende aktuell information, samtidigt som uppgifterna kan presenteras vid rätt tidpunkt. Listan över de boende kan till exempel synkroniseras med datum för övertagande av en lägenhet.

Nå ut bättre till de boende

Kodinportti är ett betydligt mer effektivt sätt att nå de boende än genom traditionella anslagstavlor. Informationen kan enkelt uppdateras på en eller flera tavlor samtidigt.

Tack vare beröringskänsligheten kan tavlorna visa stora mängder väsentlig boendeinformation såsom anvisningar och kontaktuppgifter.

Viktiga meddelanden till de boende kan lyftas fram så att de får maximal uppmärksamhet. De senaste meddelandena visas först, och genom tidsinställning försvinner gammal information automatiskt.

Bokningen lyfts till en ny tidsålder

Boende kan boka gemensamma utrymmen direkt på Kodinportti-tavlan eller genom hemportalen Kodinportaali på nätet. Gamla bokningsmetoder såsom blädderblock kan förpassas till historien och dubbelbokningar blir ett minne blott.

Varje boende har en egen, personlig pinkod för att logga in på beröringstavlan med. Fastighetsskötaren kan därför lita på att uppgifterna stämmer.

Att använda Kodinportti kräver inga separata nycklar eller annan, medhavd utrustning. Men om iLOQ-nycklar används i fastigheten, kan inloggningen på Kodinportti-tavlan även ske med hjälp av sådana.