ASUKKAALLE


Tärkeä tieto yhdessä paikassa

Rappunäyttö, porrastaulu

Kodinportti on kosketuksella toimiva porrastaulu, asukasta palveleva ratkaisu joka tuo helpolla tavalla nähtäville taloyhtiön tärkeät tiedot ja useita hyödyllisiä toimintoja.

Kodinportin tarjoama tieto on jaoteltu selkeästi näytöllä osa-alueittain ja kaikki mielenkiintoinen sisältö on vain kosketuksen päässä. Asukaslistat, ilmoitustaulu ja tiedotteet sekä esimerkiksi yhteisten tilojen varaustiedot ovat ajantasaisia ja nopeasti luettavissa. Taulu tarjoaa asukkaalle lisäksi esimerkiksi sää-, kalenteri- ja paikallisliikenneyhteyksien tietoja.

Kodinportti-kosketustaulu korvaa kerrostaloaulassa paperintäyteiset perinteiset ilmoitustaulut ja irralliset vihkoset, sillä myös varaukset yhteisiin tiloihin, kuten pyykkitupaan, onnistuvat kätevästi porrastaululta henkilökohtaisen pin-koodin avulla. Kodinportin kosketuskäyttöliittymässä on helpot toiminnot ja selkeä ulkoasu. Käyttö siis onnistuu varsin hyvin myös senioriasukkailta.

Kosketustaulun toimintoja voit helposti käyttää suomen lisäksi myös esimerkiksi englannin- tai ruotsinkielisinä. Myös ilmoitusten ja tiedotteiden sisältö voi olla tarjolla usealla kielellä.

Käytä myös tietokoneella ja mobiililaitteella

Kodinportin tiedot ja ominaisuudet ovat käytettävissäsi myös tietokoneen tai mobiililaitteen avulla.

Internetissä toimivan Kodinportaali-etäliittymän avulla sinun ei tarvitse olla kotona tehdäksesi esimerkiksi varauksia yhteisiin tiloihin, vaan voit vaikkapa varata saunavuoron haluamallesi ajankohdalle mistä tahansa.

Kodinportaali-etäliittymä toimii osoitteessa www.kodinportaali.fi.